29 de setembre 2008

Créixer

Segons el diccionari:
"Augmentar, un organisme viu, gradualment en virtut de la seva força vital"

Doncs això, créixer. Aquest cap de setmana ho he fet un xic més. Han sigut tan sols dos dies (o tres, segons com es compti), però en realitat han estat força més que això.No diré que cada dia ha sigut un pas més endavant, perquè quedaria tòpìc i a més a més seria mentida. Potser han sigut dos endavant i un endarrera, tres endavant i quatre endarrera o vuit endavant i cap endarrera... no ho sé, però crec que al final el més imporntant és caminar.

Conclusions que en trec del cap de setmana? Doncs cap. Ara mateix no m'agraden les conclusions... són massa taxatives, massa tallants, massa rotundes, massa curtes de mires.

Què toca ara? Doncs avui toca avui. I prou. No ens podem passar el present pendents del futur o aferrats al passat, perquè llavors el perdem, i al capdavall el present és l'únic que vivim. El passat el recordem, el futur l'imaginem, però l'únic que vivim és el present.

Quin present vindrà? El que hagi de venir.
Quin present voldria que vingués? Això m'ho reservo per mi.

Mentrestant... seguir creixent, seguir fent endreça, obrir les persianes perquè entri llum, treure la pols, netejar els vidres, escombrar el terra i deixar-ho tot net i polit per poder-hi viure millor.

La frase del dia:
"Encontarse a uno mismo es tan simple como saber a quien se echa de menos" (anónima)

La cançó per passar el matí (No és ben bé una cançó...):És una tonteria com una casa de pagès, però resumeix moltes coses de les que voldria explicar amb paraules i no puc.

Bon inici de setmana a tothom.

1 comentari:

Ruben Bender B. Rodriguez ha dit...

"Canción" mal elegida. Quita a Lauren, que no pudo con su propio peso, y se fue a tomar pol culo. Pon mejor a Disney, que se supone que estan como el culo, pero ahi siguen, aguantando, luchando y demostrando que, por muy jodido que estes por dentro, siempre habrá luz al final del camino. Y si no la ves, ya la verás. Ya tendrás tu propio "Rey León" que te haga levantar el vuelo y seguir creciendo!