02 de febrer 2009

Parada 1. Melbourne.


Barcelona-London-Singapore-Melbourne.

O el que és el mateix... una pallissa. Vaig marxar dissabte a les 14h de casa i he arribat un dilluns a les 09h del matí a l'hotel. Quan enxampi qui m'ha robat el diumenge...

De moment un viatge molt llarg, un aeroport folrat de moqueta (Singapore)amb la millor zona de fumadors que he vist mai (plantes, tombones, bar...). Un aeroport on la seguretat els comença a enboirar el seny (Heatrow), una companyia aèrea a tenir en compte (Qantas) i el soroll dels motors ressonant-me per tot el cos.

Els vols molt més que correctes (quina sort no anar a turista), quatre pel·lícules al sac, un llibre quasi acabat, unes cames inflades com un rènec... i com a anècdota, un esmorzar a 10.000 metres servit amb coberts metàl·lics, tovalles i copes de vidre... quin luxe!!Aquí fa una calor força insuportable, per sort hi ha maneres (encara que siguin a la tercera planta de l'hotel) de deixar de suar una estona:Doncs res, després de més d'un dia sencer anant d'un avió a un altre, i després d'un bany i una sauna merescuts... me'n vaig a veure si enganxo el resum del partit de tennis mentre deixo que les parpelles caiguin a gust sense pensar en el mal que faran les cames quan desperti.

I a veure si és veritat que algú potser llegirà aquest blog abans que no l'escrigui... (tonteries del canvi horari)!

Demà espero poder fer una actualització més... "decent".

Bona nit!

La frase del dia:

"Please passengers board on gate number...."

La cançó del dia (la que he fet sonar més vegades a l'avió):

1 comentari:

gemma ha dit...

uooo nen!!

ja fa unes quantes hores que ho he llegit tot i que fins ara no he pogut escriure res... però no tinc clar si he estat més ràpida que el temps i ho he llegit abans que tu ho escrivissis, perquè diria que l'hora que diu que has penjat el post deu ser la d'aquí, no? vui dir la de Cassà i rodalies. aiii que complicat!

coi, acabo d'adonar-me que "més ràpida que el temps" és una expressió sense cap mena de sentit! no es pot comprar una magnitud d'una variable amb la variable mateixa! és com dir que fa més fred que la temperatura o plou més que la pluja. buf! ja deliro! aquest costipat em matarà!

au! a cuidar-se! i estic segura que el cangur té molt bon gust! ;P

una abraçada, i bon dimarts!!