15 de juny 2009

Fer mandres...


Un cap de setmana "fins els topes"...

Divendres fent de model a l'espai gironès... i constatant que els colls de "pico" estan de moda (jejejeje).

A la tarda una migdiada massa curta, una neboda hiperactiva, i un vespre esperant la nit. Una passejada per una Girona amb tothom al carrer (es nota que ha arribat el bon temps...), un sopar a la Rambla (com els turistes, jijiji) i una tornada a casa rient.

Dissabte al matí fent de jardiner, amb un company de notes, de desbrossadores, de paraules, de cerveses fresques (gràcies Lau!) i de silencis. La feina feta, i l'heura capulada...

Dissabte al migdia amb una dutxa merescuda, i un dinar ràpid.

Tarda de música, de progressos, de descobriments, de ganes i al cap d'una estona, de mirades, moltíssima suor i uns mans tan ràpides com podien... (mules de nou!)

Vespre de passar comptes amb olor de maria lluïsa a les mans, de recordar somriures, de decidir on anem a sopar i d'escoltar coses que prometen.

Un sopar a la fresca, una infusó en una tetera espectacular (realment el disseny té sorpreses molt sorprenents...), i una nit de pubilles i hereus amb massa poca gent, magdalenes a la barra, música i un tallat fora d'hores (ho sento!!).

Un diumenge al matí de gravacions casolanes, casc i carretera, una piscina molt benvinguda, samarreta suada sota la jaqueta, amics, bona companyia, riures, sopa de carbassó, una barbacoa, més piscina, tombones, sol a la cara i una sensació d'estar molt a prop de casa... si no dins.

Tarda sota un porxo amb coca cola zero i patates, arreglant el món... i una promesa pendent per un sopar de quatre cadires.

Tornada sense el sol cremant el cap, un trosset de pizza amb molta més son que gana, una mirada fixa i un anar a dormir necessari però sense ganes.

Ja falta menys...

I avui un dilluns amb totes les lletres.


La frase del cap de setmana:

"Com vols que no sigui xulo... que tinc miralls!!!!" (jejejeje)

Una cançó per intentar empènyer aquest dilluns feixuc (ja s'acosta!):