31 de juliol 2009

Escenaris

Un rum rum a l'estómac constant, cinc minuts abans... no ser capaç de menjar res abans de pujar, canviar-te de roba a l'últim moment mentre el xiuxiueig del públic t'abraça, veure que dalt de l'escenari tot és a punt, a les fosques, esperant. Mirar el rellotge i veure que ja no hi ha temps per res. Mirar als ulls dels qui t'acompanyaran, i tenir l'enorme alegria de trobar-hi el mateix que ells troben en els teus.

És un nexe d'unió que no es pot explicar amb paraules, és una "energia", una sensació que et surt de l'ànima, et salta més enllà dels ulls i es troba amb els altres, creant una espècie de "tot" que fa que els quatre siguin un de sol.

Somriures que evidencien uns nervis ara ja indissimulables.

Saber que la feina està feta, que el peix està tot venut, però tot i això no poder deixar de repassar mentalment la lliçó, com si la possibilitat d'oblidar-ho tot fos factible...

I llavors un "Som-hi!!", una abraçada d'última hora que et transmet més energia (si és possible tenir-ne més) i unes escales que et porten al cel...

Comença el concert...
Una nit preciosa la d'ahir...

Molta gent (molta més de la que m'esperava, de debò), molt bon feeling, un repertori del que estic orgullós i els millors companys d'escenari que un podria desitjar.

Siusplau, que no s'acabi mai.
Per la resta, avui comencem vacances!!!!!!!!!!!!!


Avui em permeto una llicència personal enlloc de la frase del dia:


"Gràcies per ser allà davant. Potser no omple el buit que hi havia, ni ho farà mai, però amb vosaltres 4 a baix la música es fa més gran i troba un perquè. Gràcies mare, gràcies Eva, gràcies Raquel, gràcies Patufeta dels bikinis!!"


Una cançó per començar les vacances:

4 comentaris:

Gemma ha dit...

:)
que guai.
no, jo no hi era.
però puc imaginar-me el que va ser.

unabraçada!

gemma

Anònim ha dit...

De res...
Bon inici de vacances!!
Jo amb una mala reincorporació... Així és la vida... vinga òsties!!

Xisti ha dit...

Bones vacances!!!
Des de baix tambè fou una nit genial!

Magrat ha dit...

Veig que no sóc l'única amb el bloc "tancat per vacances"... jeje. S'està molt bé fent el gos!

Que les gaudeixis al màxim!