01 d’octubre 2009

Nightmare 2.0


Va deixar que la porta es tanqués per la seva pròpia inèrcia, i va fer més fressa del que esperava. Un silenci enorme cobria els carrers. La nit dormia profundament.

Els carrers eren buits, i sentia el retrunyir dels seu propis passos, cosa que el feia caminar lentament, com sentint-se culpable de trencar el moment, alhora que gaudia de sentir les seves passes avançant.

Va desfer-se de les bosses que duia, desant-les cada una al seu lloc. Va fer una ullada al seu voltant i va decidir no tornar a casa.

Va seguir caminant, atravessant el parc. A aquella hora, i sense la llum dels fanals, el parc era una ombra misteriosa del que solia ser. Els racons més habituals agafaven un aire terrorífic quan la imaginació volava lliure.

Va seguir, envalentonat per la sensació d'alleujament de les seves cames, que duien massa hores nervioses, clavades, reclamant moviment.

Va notar com el cor se li accelerava, com tots els seus músculs començaven a moure's al mateix ritme.

No recordava en quin moment havia deixat de caminar, però ara corria amb totes les seves forces, corria directe i decidit cap a enlloc.

Quan, força estona després, va aturar-se davant el portal, li costava respirar, i una fina capa de suor li feia brillar la cara.

Va pujar les escales agafant aire, recuperant el seu estat de repòs i quan, al travessar la porta va sentir aquella veu dolça preguntar, simplement va mentir sense ni tan sols plantejar-s'ho, amb tota la naturalitat...

- Com estàs?
- Bé...Avui dijous, agafem-nos-ho així.


La frase del dia:

"Estaba furioso de no tener zapatos; entonces encontré a un hombre que no tenía píes, y me sentí contento de mi mismo"

Una per recarregar les piles:

2 comentaris:

Magrat ha dit...

Oooh, que bona, la frase!! Quanta raó!

Doncs jo m'apunto al LPQTLPPNELB que proposes... Em sembla molt bona idea. Alliberariem el món d'aquests "engendros" del diable... jeje. I de passada potser vindrien els bombers!

Jo me'n vaig cap a Granada, a reunir-me amb la reina de la ratafia...

Bon cap de setmana!

dedaus. ha dit...

i ara vinc d'enlloc...

:)

Lau.

PD: sí, molt bona la frase;