27 de maig 2010

Out of business...15 dies sense internet.

Sembla estrany, quan t'ho diuen sembla que el món t'hagi de caure a sobre, que la incomunicació hagi d'acabar matant-te, que la teva vida s'hagi de paralitzar i el teu món social ensorrar-se... Què faré dues setmanes desconnectat????, no podré entrar al facebook, ni al youtube, ni al gmail, ni al Messenger!!!

I simplement te n'adones que ets un exagerat, de com de burro t'estàs tornant quan t'enganyes a tu mateix sense saber-ho, i de cop i volta passes més estones amb tu mateix, amb els teus, amb amics tangibles, d'aquells que pots abraçar o clavar-los un clatellot si se'l mereixen, les cerveses fresques tenen més bon gust, l'esquena suada i l'herba acbada de segar donen més satisfacció que un pebrot de la Farmville, i els vespres mirant el cel i pensant com s'ha allargat el dia són millors que un missatge al mur o un post amb un vídeo.

I llavors penses: quan torni a tenir internet, només m'hi connectaré quan sigui imprescindible...

I tan tranquil segueixes a la teva, com si en el fons t'ho creguessis.Demà comença la Festa Major... si no és el millor cap de setmana de l'any poc li falta... quines ganes!!!