14 de juliol 2010

Venuts, cagats, perduts i altres...

De molta mala llet em posa pensar-hi, imaginar-me'ls, però aquesta colla avui es mereixen un post, per haver veunt el mau país, per haver trigat tres dies (força menys que Judes) a treure's la màscara, la careta del dissabte i ensenyar-me qui sòu una vegada més...

Molt omplir-se la boca dissabte, en ple frenesí de ser enmig de més d'un milió de catalans cridant per la independència del seu país (encara que algú ens vulgui vendre que érem allà per defensar l'estatut... ai que em pixo, que bo, quin "xist"!!), però a la que han hagut de mullar-se, d'arremangar-se de veritat i fer la feina PER LA QUE COBREN, doncs llavors ha vingut la por, la cagalera i el "ui, que no s'enfadi ningú".

I així volen que algú ens prengui seriosament?????????

Aquí tenim el rei de la comèdia, el príncep de l'ambigüitat, un fenomen paranormal que amaga la seva espanyolitat rera una senyera. Si furgant dins la seva ànima troba una mica de dignitat, faci's un favor, faci-nos-el a nosaltres i marxi... ben lluny. Encara no entenc com pot ser el president del meu país... no ho entenc.El venut, el cagat, el traïdor, o com el vulgueu anomenar. Sempre de cara a la galeria, però amb una mà al a butxaca assegurant-me la cartera. Senyor Mas, o estem o no estem, però jugar a la puta i a la ramoneta amb el futur d'una nació no, siusplau. No entenc com encara hi ha qui se'l creu a vostè i el seu discurs del concert econòmic i bla bla bla... si tingués el que s'ha de tenir faria molt temps que seria president.El paladí del catalanisme... JAJAJA!! Mai s'havia vist en tant poc temps la transformació tan bèstia com la d'aquest personatge. Ha passat de portar l'estelada i cridar per la independència (creient-s'ho) a acaomodar-se a la poltrona i capcotar-se davant un extremeny confós. Sí senyor, així es demostra que es vol liderar un país, abaixant-se el pantalons davant el primer que t'ofereix el camí a la mamella!!
D'aquest ja no sé ni si tan sols vull parlar-ne... O va fumar molta marihuana de petit o si no no m'ho explico. El millor de tot és que sembla que els seves palles mentals se les creu!!! Tenir aquest energúmen prenent decisions al capdavant d'un govern és com anar amb autobús i deixar que condueixi un esquirol borratxo... I el problema és que el seu escuder bicicloinoman encara em fa més por, visca l'evolució de les espècies!!
Aquesta com a mínim no enganya, ja sabem què vol i com ho vol, i que si fós per ella les coses serien molt diferents. Afortunadament per tots, el seu partit prefereix vendre's a l'anticatalanisme més ranci, ja el seu rèdit electoral no es pot permetre ni tan sols mentir-nos i enganyar-nos com fan els altres.
D'aquest ni tan sols en parlo, encara he fet prou posant-te al nivell dels altres amb la foto... Pallasso!!!!I quina és l'alternativa??

No ho sé, i els noms que surten per la premsa no sé si creure-me'ls, ja van massa vots de confiança llençats en tots aquests anys.

El que tinc molt clar és que, almenys a casa, ha arribat l'hora d'arremangar-se i fer alguna cosa, no puc seguir veient com maten la meva pàtria.
PD: I aquesta tarda a conèixer l'Eloi, el meu nebodet acabat d'estrenar!!!

2 comentaris:

Albert B. i R. ha dit...

M'ha agradat la descripció que has fet de tots ells (sobretot la del Saura, molt bona!).
Sobre els alternatives que sorgeixen, els hi hem de fer confiança. Estic convençut que finalment viurem una aliança Laporta-López Tena-Reagrupament. A ells serà a qui votarem!

Anònim ha dit...

TOTE UNA MANI CRIDANT "FORA MONTILLA" I ENCARE NO A DIMITIT.
ANYS I PANYS FENT LA PUTA I LA RAMONETA,ARA NO SABEN FER ALTRE COSA.
QUE PODEM ESPERAR D'UNS PAIOS,QUE PORTAN QUSI 6 ANYS LLAPAN EL C...ALS ENEMICS DE CATALUNYA,PER QUATRE ENGRUNES.
QUE DIR DE LA INTERNACIONAL PROGRESISTA PAPANATAS.....
AQUEST NO CONTAN.
JUGANT AMB BCN.