28 de febrer 2011

Vida 2.0


Diuen que quan la vida et dóna bons moments, els vius, i quan et dóna mals moments, els escrius...

Sempre ha passat, que la majoria de textos (sobretot lletres de cançons i poemes) surten de les hores més profundes i baixes de l'ésser humà. Les grans cançons de desamor, poemes que esgarrifen de tant sentiment, cartes escrites a l'aire per amors impossibles, desenganys, pèrdues, ruptures o sentiments foscos variats...

Quan estem de "baixón" escriure és una teràpia, un alliberament, un remei infalible.

I llavors passa que quan estàs bé te n'adones que no escrius tant, que els dits no necessiten córrer pel damunt d'un teclat per tal de sentir-te una mica millor... i fins i tot les muses sembla que no recordin el camí cap als teus somnis.

Fent una ullada al meu blog les darreres setmanes... hauria de dir que me n'alegro que estigui més buit que de costum!!!


Voldria parlar de música, voldria parlar de sentiments, voldria parlar de l'enorme película que vaig veure ahir (Cisne Negro), voldria parlar de tota la màgia de divendres passat dalt de l'escenari (i que tinc ganes de tornar a repetir tan aviat com pugui), voldria parlar de tot els sentiments "nous" que he hagut de domesticar aquesta setmana passada, voldria parlar de carnestoltes, voldria parlar de l'emprenyada que porto amb els governants de mig món, voldria parlar dels 110 Km/h, voldria parlar dels viatges, voldria parlar de teràpies alternatives, voldria parlar de les mil i una coses que em passen pel cap...

Però aquest dies estic massa enfeinat visquent, espero que em disculpeu.

Per la resta, avui un dilluns amb més sol brillant del que és habitual... mola!


Bona setmana a tothom!!

3 comentaris:

Llir entre Cards ha dit...

No t'has de disculpar per viure, al contrari!
Mentre el carruatge dels cinc sentits, amb el cor bategant i la sinapsi entre neurones funcionant, no S'ATURI, és el que ens toca fer,gaudir dels bons moments i buscar la part positiva dels mals moments!!
Tambè et desitjo una bona setmana!

Magrat ha dit...

Justament ahir vaig pensar molt en aquest tema... les grans inspiracions semblen sorgir de la infelicitat o la insatisfacció.

Doncs a viure, que el boli(o el teclat) pot esperar... jeje

Molt bona setmana! ;-)

Xisti ha dit...

Ratota, ratota...
el cau quedarà buit durant un temps però els que el llegim entre línies ens esperarem pacientment a que hi hagi tantes coses viscudes que et calgui passar-les per escrit per no oblidar-les!

Un petonàs i molta energia per mantenir tantes coses bones en marxa!